Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές Προϊόντων

Σε κάθε προϊόν που εκτίθεται στο twininas.gr, αναγράφονται με λεπτομέρεια τα υλικά που έχουμε χρησιμοποιήσει, το χρώμα καθώς και το μέγεθος του κάθε προϊόντος.

Αν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής του προϊόντος εντός 7 ημερών από την παραλαβή του.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, συνοδευόμενο με την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία του όπως ακριβώς το παραλάβατε. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η απόδειξη της συναλλαγής δεν μπορεί να γίνει η αλλαγή του προϊόντος.

Μπορείτε να το αλλάξετε με κάποιο άλλο προϊόν ή να γίνει επιστροφή χρημάτων. Η αξία του προϊόντος θα σας επιστραφεί εντός 20 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας πρίν γίνει η επεξεργασία και αποστολή της η επιστροφή των χρημάτων γίνεται επίσης εντός 20 ημερών.

Εφόσον επιθυμείτε αλλαγή η επιστροφή θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@twininas.gr για να ενημερωθείτε για την διαδικασία.

Στην περίπτωση επιστροφής του προϊόντος θα επιβαρυνθείτε το κόστος επιστροφής του προϊόντος καθώς και την ασφαλή μεταφορά του.

Η αποστολή θα πρέπει να γίνει με αποδεικτικό (κούριερ ή ελτα συστημένο) διαφορετικά δεν ευθυνόμαστε για απώλεια του δέματος.

Δεν μπορούν να αλλαχτούν ή να επιστραφούν τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά ή έκπτωση καθώς και τα σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής.