Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να δείτε εδώ τους τρόπους πληρωμής ανάλογα με την προτίμησή σας ώστε να αποκτήσετε τις δημιουργίες μας εύκολα και με ασφάλεια.


Αν βρίσκεστε στην Ελλάδα:

1.Τραπεζική Μεταφορά: Η πληρωμή γίνεται με τραπεζική κατάθεση του ποσού εντός 5 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Στην αιτιολογία προς τον δικαιούχο συμπληρώνετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και αποστέλλετε το αποδεικτικό της μεταφοράς στο info@twininas.gr. Τα έξοδα εντολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή θα γίνεται και η αποστολή της παραγγελίας. Μετά το διάστημα των 5 ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται.

Τράπεζα: Alpha Bank

Δικαιούχος: Τσέλεγκερ Μαρία Κωνσταντίνου

IBAN: GR8401402990299002002007160

2.Πιστωτική Κάρτα: Πληρωμή μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας (Visa, Mastercard, Maestro, Diners, American Express, Discover). Η πληρωμή ολοκληρώνεται μέσω ανακατεύθυνσης στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Alpha Bank.

3.Mε χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

4.PayPal: Με την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με ασφάλεια μέσω του PayPal.

 

Άν βρίσκεστε στο Εξωτερικό:

Πιστωτική Κάρτα: Πληρωμή μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας (Visa, Mastercard, Maestro, Diners, American Express, Discover). Η πληρωμή ολοκληρώνεται μέσω ανακατεύθυνσης στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Alpha Bank.

Mε χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

PayPal: Με την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με ασφάλεια μέσω του PayPal.